Ukratko

O nama

Zašto ste odabrali nas?

Privatna stomatološka ordinacija dr. Marin Čeprnja otvorena je 2005. godine, te je od samog početka u sustavu HZZO-a. Tako je je moguće dobiti vrhunsku uslugu koja obuhvaća današnju modernu stomatologiju uz olakotnu okolnost da se usluge koje obuhvaća zdravstveno osiguranje ne naplaćuju. Tako pacijent ima mogućnost nadoplate za vrhunske tehnike i materijale.

Naš pristup pacijentu

Svakom se pacijentu pristupa sa potpunom predanošću i željom da se u skladu sa njegovim potrebama i mogućnostima postigne optimalno riješenje njegovog problema.

Stručnost i vrhunska oprema
HZZO ugovorni partner

dr. med. dent.
Marin Čeprnja

Rođen je 26. prosinca 1973. godine u Varaždinu, srednju školu MIOC pohađa u Zadru. Stomatološki fakultet završava 1999. godine u Zagrebu.

Diplomirao je u području bezmetalnih restauracija inlay, onlay i targis vectris. Iskustvo u vrijeme staža stječe radeći u ordinaciji dr.Bergman spec. protetike koja je pretežno orijentirana u izradi protetskih radova. Nakon toga godinu dana služeći vojni rok radi u vojnoj ambulanti gdje se susreće sa svim problemima koje stomatologija donosi. Nakon odsluženja vojnog roka zapošljava se u ordinaciji dr. Dubravke Dvojković gdje tri godine stječe svo potrebno iskustvo iz polivalentne stomatologije te se upoznaje sa sustavom HZZO-a budući da je ordinacije također bila ugovorni subjekt HZZO-a.

Dr. Marin Čeprnja pohađa i trajno se usavršava po stručnim tečajevima širom Hrvatske i Europe. Također prolazi radne tečajeve iz područja implantologije (Astra Tech, Bredent, Nobel Biocare) i oralne kirurgije što mu je omogućilo da u potpunosti zaokruži sve što se u stomatologiji može ponuditi.

Svoju privatnu ordinaciju otvara 2005. godine i od samog početka ordinacija je ugovorni subjekt HZZO-a.

0
Nagrada i priznanja
0
Dana radnog iskustva
0
Pacijenata