Porculanski mostovi i

proteze

Porculanski mostovi i proteze

Porculanski mostovi i proteze

Porculanski mostovi

Još uvijek su najčešće riješenje kod nedostatka zuba ali ne i najbolje. Potrebno je izbrusiti dva susjedna zuba kako bi nadomjestili jedan koji nedostaje. Naravno implantati su bolja ali i skuplja rješenja.

Kao i kod krunica postoje metal-keramički i bezmetalni mostovi. Za koju god se vrstu materijala odlučili u mogućnosti smo nadomjestiti nedostatak jednog zuba ili više njih tako da se ne primijeti razlika u odnosu na vaše prirodne zube.


 

Proteze

protezeZa razliku od mostova nadomjesci su koji se vade iz usta kako bi ih se pravilno održavalo za daljnje korištenje. Razlikujemo totalne proteze kod potpuno bezubih čeljusti te parcijalne proteze kod djelomično ozubljenih čeljusti.

parcijalna protezaParcijalne proteze su kvalitetno riješenje ukoliko se vežu za preostale zube nekom od raznih vrsta veza koje vam možemo ponuditi.

Kod totalnih proteza problem nastaje kod donje proteze koja za razliku od gornje nema ventilnog učinka (podtlaka koji ju drži), te vrlo često bježi, žulja, i stvara neugodnosti. Naravno da imamo riješenje za taj problem dodavanjem implantata koji pomoću veza drži protezu na mjestu.

Također imamo i fiksno riješenje sa protezom koja se ne vadi, takozvani sistem ALL ON FOUR koji je moguć i u gornjoj čeljusti.

Preventiva, oralna higijena, izmjeni ispuna...

Standardne usluge

Porculanske ljuskice, krunice, izbjeljivanju zuba...

Estetske usluge

Vrhunska tehnološka rješenja u službi estetike...

Dentalni implantati